2018-02-26

Keletas klausimų Lietuvos valdžiai


1. Kodėl, vis tik, Lietuva nyksta
sparčiausiai pasaulyje?

2. Kodėl Lietuva turi daugiausiai kalinių ES, skaičiuojant pagal gyventojų skaičių, pirmauja pagal
emigracijos ir pagal savižudybių mastus?

3. Kodėl būtent LGBT „šventinę" dieną - gegužės 17-tąją - bene didesnėmis pajėgomis, negu naudotomis užimant Bastiliją, šturmuota ne kalėjimas, ne pilis, o viso labo vienas nuosavas namas Garliavoje?


4. Kodėl dabar jau ekspremjeras Gediminas Vagnoriusnuo kurio „žiaurių akcijų" ir aš nukentėjau, kuris Laisvės premijos laureatę


disidentę Nijolę Sadūnaitę drįsta mokyti mažiau kalbėti, lengvai šią būtos ar nebūtos, bet pedofilijos, istoriją „nurašo" Kauno banditams,


o apie savo

ir „Vilniaus brigados" vaidmenį pradingusių „rublinių indėlių" istorijoje nė neužsimena?

Bent jau aš neprisimenu, kad jis, Gediminas Vagnorius, būtų tą „kol kas nesamų piniginių ženklų", anot jo, Lietuvos Respublikos Premjero, žodžių, kviečiančių neatsiimti (dar nevadintų rubliniais) indėlių taupomosose kasose, pavirtusiose (paskaitykit Durniausią durnapediją) Taupomuoju banku Swedbanklandija
išvirtusioje Lietuvoje,
anų laikų TV ekranuose, kurie, tie „piniginiai ženklai", taip ir neatsirado, istoriją  būtų viešai aiškinęs.

5. Ketvirtasis klausimas tikrai svarbus, štai kodėl:

 europarlamentaras
pabrėžė, kad keliant okupacijos žalos atlyginimo klausimą būtų naudinga konkretizuoti atskirus dalykus. Pavyzdžiui, jis priminė Lietuvos piliečių prarastus indėlius SSRS Taupomajame banke.

 "Daugybę metų nesisekė ankstesnės sudėties Seime priimti rekomendaciją, kad Vyriausybė turėtų duoti nurodymą atitinkamoms žinyboms, jog Rusijos konfiskuotų rublinių indėlių sumos taip pat turi būti įrašomos į okupacijos žalą. Buvo išvežti keli milijardai rublių į Rusiją. Negaliu pasakyti, kad Rusija atsisako svarstyti tą klausimą, nes niekas nedrįsta kelti to klausimo", - pareiškė V.Landsbergis.


Taigi, penktas klausimas: kodėl nedrįsta?

JUK TŲ INDĖLIŲ SUMOS DIDŽIULĖS.

6. Ar ne todėl?

7. Ar tie milijardiniai rubliniai indėliai, kurie vėliau buvo „atkurti" visų mūsų lėšomis, tikrai buvo Rusijos konfiskuoti?

8. „Vagnorkių" laikais infliacija siekė apie 30% per mėnesį, tad per porą metų paskola be palūkanų (prasprūsdavo spaudoje informacija, kad šitokių paskolų, kaip ir dera pagal Bibel'į, tada irgi būta) sumažėdavo 100 kartų - tokiu būdu tokias paskolas gavusieji „palaimintieji" galėjo be jokių pastangų supirkti kitų Lietuvos Respublikos piliečių ar privatizuojamą bendrą, visuomeninį, Lietuvos Respublikos turtą beveik „už nieką".

Ar po 2010 12 11 tai mūsų Teisinėje Valstybėje jau nebeaktualu?

9. Kas čia?

10. Kodėl Laisvoj Lietuvoj Aukso medaliu baigusiems mokyklą sunku gyventi?

3 komentarai:

Ryšard Maceikianec rašė...

Klausimas publikacijos autoriui - kur Jus matot valdžia Lietuvoje?

Dario Budrio rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dario Budrio rašė...

Valdžia tai dėmesys. Mūsų atvejiu 'jūs lai$va,drąsi tauta,-vėžinė lastelė organizme,onkologijos virusas kūne (Žemyna)