2018-02-23

Antielitas

Išties, labai panašu į tai, kad mūsų šalį valdo svetimi, pasinaudodami ir Antielito

„privalumais".

Sovietmečiu baudžiamu buvęs homoseksualizmas dabar tokiu nebėr - vadinasi, pedofilija visiškai tinka Antielito formavimui.

Koks, beje, įdomus sutapimas - „Garliavos Šturmas" vyko LGBT „šventinę dieną" - gegužės 17-tąją.

Prisimenu, kabelinės televizijos retransliuojamoj rusiškoj TV anuomet, ko gero, 2003 metais, pamačiau reportažą apie ką tik atsistatydinusio Gruzijos Prezidento, o anksčiau žymaus sovietinio veikėjo, Eduardo Ševardnadzės
seifą, užkimštą baudžiamosiomis tuometės Gruzijos ministrų bylomis; bylos nutrauktos, bet, esant reikalui (supraskit - neklusnumo atveju) gali būti atnaujintos.

Tokiu būdu konstruojama klusni valdžios piramidė.

O kokia mūsų, Lietuvos, valdžia?

Mano manymu - PINIGAIS (saldainis) IR BOTAGU (kompromatas) VALDOMA.

Kodėl taip sakau?

Tik su išorės finansinėmis injekcijomis beišgyvenanti ir, nepaisant tų injekcijų, sparčiausiai pasaulyje nykstanti Lietuva, mūsų štai šitoks „pirmavimas" - negali visa tai būti be sisteminių priežasčių.

Liudytojai, kuriems GALIMA MELUOTI.

Universiteto dėstytojas pradžioj atidaužomas gatvėj, po to įgrūdamas už grotų, po to, apšmeižtas ir apspistas 3-jų JAV ambasados Vilniuje apsauginių, netenka vairuotojo pažymėjimo 2 + 3 = 5 metams ir apibauduojamas, po to, VRK išcenzūravus jo biografiją, tos VRK bei Vyriausiojo Administracinio teismo sprendimu paverčiamas
Irkluotoju Šventaragiu,
po
to gi
dar ir jo automobilio kairiojo priekinio rato visi varžtai atsisuka:)

O ką tai reiškia?
Tai bent Lietuva!



1 komentaras:

Zenonas rašė...

Naiviai (1979 m.) aš tikėjausi, kad teisingume egzistuoja tikimybių teorija ir kaltės pasidalijimas. Dar kelių šimtmečių reiks.