2017-02-22

Nepsichuokit, skambinkit psichologui

Užuojauta artimiesiems.

Kokia dar Siela?

Psyche.
Kariai turi laiku gauti psichologinę paramą, BNS sakė Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Vytautas Bakas. 

„Manau, kad kaip ir policija, ir kariai turi turėti psichologinę paramą, turėti psichologus, sulaukti pagalbos. Tai statutinė tarnyba, kuri dar labiau uždara nei teisėsauga ir, matyt, čia turės būti pokyčiai, kad, viena vertus, būtų laiku pastebėti pačioje sistemoje požymiai arba problemos, kita vertus, suteikta greitai pagalba žmonėms“, – sakė V.Bakas.

Jis teigė neabejojantis, kad nelaimės priežastys bus ištirtos ir padarytos išvados, kaip užkirsti kelią tokioms nelaimėms ateityje.

KAM tinklapyje skelbiama, kad Antrasis operatyvinių tarnybų departamentas prie Krašto apsaugos ministerijos yra krašto apsaugos ministrui pavaldi Krašto apsaugos sistemos institucija, vykdanti žvalgybą ir kontržvalgybą gynybos, karinėje-politinėje, karinėje-ekonominėje, karinėje-technologinėje ir karinėje-informacinėje srityse, Krašto apsaugos sistemos institucijų veiklos užsienyje srityje, KAS institucijų valstybės ir tarnybos paslaptį sudarančios informacijos apsaugos srityje.

1. Seimo NSGK pirmininkas Vytautas Bakas
sausio 12 d. atsakyme lakoniškai pranešė, kad jo vadovaujamas komitetas „nevertins Jono Ohmano
veiksmų".

Užsieniečio, kuris, apart to, kad
pristato švedų ginkluotę iš Lietuvos į Ukrainą, Lietuvoje lietuviams šitaip šneka:

- Su švedais nežaiskit! Aš kalbu ne apie karą – Lietuvoje bemaž visa finansinė sistema yra švedų rankose. Jie atėjo ir kryptingai to siekė. Jie gerai gyvena ir žvelgia į kitus truputį iš aukšto.
2. - Nėra kito tokio skolininko, visa plėtra yra iš kreditų,  - sako Ramūnas Karbauskis.
Vytauto Landsbergio senelio sugalvotu "valstiečių" vardu pasivadinusios partijos vadovą ožkų pažiūrėt atvežė lietuviokas žaliais marškinėliais, tarnaujantis Walenbergų švedbanky "SEB".

Išties:
W:)

3. Rinkėjų balsus 2016-jų metų rinkimuose mums skaičiavo, lyg tyčia, "švediškas" UAB.
4.  Paslapties šydo, pranašautojo "The Economist" nuomone, gaubiama Lietuvos Prezidentė pirmojo vizito vyko ne kur kitur, bet į Švediją.
Džyru džyru...

5. Jaunoji metų verslininkė...
Ką gi...

Laikas vėl Salaspilį
žuvėdam užtaisyt.
Kaip jaučiatės?

Nepsichuokit, 
skambinkit psichologui - telefonų numerius rasit apačioje.

Komentarų nėra: