2017-01-16

Biografijos VRK tinklalapyje

Socialiniame tinkle „Facebook“ žmonės piktinosi, kad Seimo narės biografija iš Seimo svetainės buvo ištrinta po to, kai dienraštis „Lietuvos rytas“ paskelbė publikaciją, kurioje suabejojo, ar Seimo narė biografijoje teisingai nurodo savo išsilavinimą.

Biografijos niekada ir nebuvo? 

Biografijoje esą buvo skelbiama, kad 2003 metais baigusi vidurinę mokyklą G.Kildišienė įstojo į Vilniaus kolegijos Teisės fakultetą. „Lietuvos rytas“ išsiaiškino, kad tokio fakulteto Vilniaus kolegijoje nėra ir nebuvo.

G.Kildišienė yra vienintelė Seimo narė, kurios biografija nėra skelbiama Seimo tinklalapyje.

Buvo - nebuvo grafija, kurios kažkas bijo, tame Seimo tinklalapyje...

Seiman juk per VRK "skaistyklą" papuolama.

Žiūrėkit VRK tinklalapin.
VRK tinklalapyje įdomūs dalykai dedasi su kandidatų į Seimą biografijom.

Teisė...
Tą patį ilgos ir sunkios šios savaitės penktadienio vakarą pastebėjau, kad kažin kodėl VRK pirmininko pavaduotojos Lauros Matijošaitytės man rašyti laiškai susimanė pradingti iš mano pašto dėžutės Vilniaus Gedimino Technikos Universitete (ž.r. screenshot'o kairiąją pusę).

Kas per keistas noras imti ir slėptis tiems laiškams užėjo?

Vėlgi: 

tik sutapimai ... 

Priminsiu, kad lygiai prieš savaitę, penktadienį, Lietuvos Respublikos Generaliniam prokurorui parašiau laišką ir registruotu Lietuvos pašto laišku išsiunčiau savo prašymą:


Po visų ketvirtadienį ir penktadienį per pertraukas tarp paskaitų (ketvirtadienį - 8 akademinės valandos, po jų - Lietuvos jaunimo iniciatyvos  "Žinau, ką renku" surengtuose Seimo rinkimų debatuose Antakalnio seniūnijoje, penktadienis užtat dvigubai ramesnis lyg ir žadėjo būti:)) vykusių derybų su VRK Darbo grupe vargų sėdau vakar (penktadienį, rugsėjo 30-tą) vakarop, po šitokių pastebėjimų,  kelias dienas Vilniaus mieste pabuvusian savo žieminian automobilin, ketindamas savo puikųjį kabrioletą kiek paremontuot, bet nuvažiavau tik keletą kilometrų - triukšmas automobilio prieky pasigirdo, vis stiprėjanti vibracija atsirado, sustojau šalikelėj, ir pačiu laiku sustojau - priekinio kairiojo rato visi varžtai, pasirodo, atsisuko, visi iki vieno (neužilgo tai paaiškėjo), tad kai tik sustojau - ratas išklypo, automobilis sukniubo.

Pirmąsyk per 40 metų už vairo šitaip atsitiko.

Ką daryt?

Draugą gelbėti pasikviečiau, telefonu, atvažiavo dviese, rimtesnius domkratus atsivežė ir ėmė kelti maniškį prigulėlį bei prisukinėti jo atsisukėlį ratą iš kitų ratų "skolinamais" varžtais, tik staiga - bumpt -  stovinčius mūsų automobilius lenkęs automobilis prie to rato pasilenkusio gelbėtojo koją kliudė.

Gipsas.

Na, kam tokie sutapimai!

Negi tam, kad 2016-jų rinkimų į Lietuvos Respublikos Seimą kampanija įsimintinesnė būtų?


Tam?

Tam?




















Komentarų nėra: