2016-06-26

Lithuania is Palestine

Taigi, kur iš Krėvos kilęs mielasis ponas Mileikowsky randa prievartinio bado streiką paskelbusių palestiniečių kalinių maitinimo idėją?

Guantanamo kalėjime!
Lig šiol mane (vis dar) stebina tai, kad vos nepapuoliau beprotnamin dėl gydytojo (ar tikrai?)* Develtov turimo lapelio, kuriame iš anksto buvau įvardintas psich. lig., ratuku buvo pažymėtas užrašas "ūmi liga", taip pat "atsisako maisto ir vandens".

2007-tieji metai, Laisva Lietuva.

O už grotų Laisvoj 2007-ųjų Lietuvoj, prieš tai surakintas antrankiais ir pakratytas elektros šoku, papuoliau todėl, kad nesutikau su viešam renginy viešai išsakytu teiginiu, kad "hebrajų kalba - pagrindinė".
Ir dabar nesutinku.

O "durnynan" iš Vilniaus 6-ojo policijos komisariato, kurian buvau atvežtas būsimosios Didžiausios Pasaulyje Saugos Tarnybos (kuri dabar prižiūri Izraelio kalėjimus)
ir kuriame, komisariate, streikavau, kai policininkai mane paleido, atsisakęs iš to Vilniaus 6-tojo policijos komisariato išeiti ir reikalavau Lietuvos Televizijos (kuri, dar Kęstučio Petrauskio, o ne Audriaus Siaurusevičiaus TV,
ne tik tada neatvažiavo (nors daug sykių, kai ir aš, ir Vilniaus 6-ojo policijos komisariato pareigūnai ton Lietuvos Televizijon skambinom, žadėjo atvažiuoti), bet ir pernai 1655-ųjų metų mūšio prie Žaliojo Tilto Vilniuje
360-ųjų metinių minėjimo nerodė, nors apie jį, minėjimą, aš pats to pono Siaurusevičiaus dabar jau Elertė TV būstinėn Konarskio g. 49 Vilniuje mitingo rengėjų pranešimą apie būsimą renginį iš anksto nunešiau ir pasirašytinai įteikiau), vis tik, neišvežė (taip taip, viskas vyko jau Europos Sąjungon įstojusios Lietuvos Respublikos sostinėje Vilniuje 2007-tais metais), o neišvežė todėl, kad turėjau du liudininkus - tuo metu, kai atvyko psichiatrų brigada, manęs aplankyti atėjo du draugai, atnešę maisto ir gėrimų.

Taigi, ir liudininkai buvo, ir  įrašas "atsisako maisto ir vandens" to Develtov lapelyje pasirodė tesantis melu.

Tai ir nepabuvojau "Skrydyje virš gegutės lizdo".

Kodėl teigiu, kad Lietuva yra Palestina?

Štai kodėl:

1. Mane, vis tik, nubaudė.

2. Ir tebebaudžia.

3. Lietuva tuštėja,
net šitaip.
4. Bet kai kas Lietuvon veržiasi**.
Pasižiūrėkit.
Gal ir AntiReferendūmininkas
pasižiūrės?

Gal jis paskaitys apie ponų Mileikowsky užsiėmimą Krėvoj?
Štai: Mileikowsky's father, Zvi, made a living from leasing an agricultural estate in a nearby village.

Išverst?

Prašau.

Proszę.

Пожалуйста.

נולד בקרבו שבבלארוס, אז בתחום המושב היהודי של האימפריה הרוסית. אביו, צבי, התפרנס מחכירת אחוזה חקלאית סמוכה לכפר. בגיל עשר נשלח לישיבת וולוז'ין, שם שהה כשמונה שנים והוסמך לרבנות.

Žemę nuomojo.

Nelabai nustebino.

Ko stebėtis?

Juk ne kalaviju pralaimėjom atėjūnams, o štai kuo.

Kodėl šitai vyksta Lietuvoj?

Todėl kad,  po to, kai kadaise Lietuvoje buvusius sūdžias pakeitė teisėjai***, juntančių klastą ir apgaulę ir tam besipriešinančių, regis, justicijoje beveik neliko, o jurisdikcija - nepabijosiu - dėl šitokių priežasčių tapo jewrisdikcija.

Pinigai valdo.

Melas valdo.

* Aušros
Vartai
"pagal Develtov'ą" - Justiniškėse.
:))

** Seimas ketvirtadienį priėmė Pilietybės įstatymo pataisas, kurios užtikrins tarpukariu iš Lietuvos išvykusių žydų bei jų palikuonių teisę**** atkurti Lietuvos pilietybę.

Vilniaus Didžiosios sinagogos atstatytojas tas pataisas Seimui pateikė.

Skubos tvarka priėmė, dviejų dienų pakako Lietuvos Respublikos Pilietybės įstatymo papildymams apsvarstyt ir juos priimt.

Po to gal seimūnai nuėjo apie Rasų/Joninių laužus šokt?
*** Teisėjai dar Liuterio tekstuose vadinami valdonais, o valdonais senovės lietuviai vadino vandens dievus.

Nebuvo tada palūkanų ir vėl nebus.
**** Kodėl žydų teisė Lietuvos Respublikos Seime - išskirtinė?

Ar ne todėl?

Ar ne todėl, parsidavėliai, Tėvynę pardavę?

Komentarų nėra: