2015-08-31

Bananų Lituano

Lietuvos ateitis: suvirintojai iš Kinijos ir auklės iš Filipinų.

Lietuvos įmonėHiremployee“, kuri rūpinasi darbo jėgos paieška už Lietuvos ribų, rašo, kad Baltarusija ir Ukraina patraukliausios šalys kalbant apie darbo jėgos importą, lemia nedidelis atstumas, mažos kelionės sąnaudos, kalbos barjero nebuvimas - matyt, gudai su ukrainiečiais vėl lietuviškai prabilo.

Sako, kad Lietuvos (???) verslininkai mieliau norėtų užsieniečių.

23. Kl 2015-08-31 07:44IP: 62.210.105.116 11
Kai pries daugiau nei simta metu Niujorka pasieke pirmieji lietuviu emigrantai,jiems valdzia leido rinktis bet kuria vieta gyventi ir iskurti.Bet kur Amerikoj!Dauguma tautu grudo i Niujorko miesta,bet lietuvius laike ypatingais:darbsciais,linkusiais mokytis naujo amato ar specialybes,kad daugiau uzdirbtu. Taciau va jau 20 metu lietuviai yra nepageidaujami savo Tevyneje Lietuvoje.Kazin,kas gi cia atsitiko?Ar cia darbdaviu primityvus "mentalas" atsiskleide?Ar valdziuke bijo vietiniu?Kiekviena valdzia kiekvienoje valstybeje stengiasi,kad zmones daugiau uzdirbtu,nes taip tokiu budu padideja vartojimas salies viduje ir surenkama daugiau mokesciu.Kiekvienoje valstybeje,bet tik ne Lietuvoje.

Kas tokie Dauguma tautu grudo i Niujorko miesta?

Sakyk, "Manheteno ryte", ar tos auklės iš Filipinų - skurdo rizikoje dažniausiai atsiduriantiems Lietuvos vaikams iki 18 metų? 

4. nieko nuostabaus
2015-08-31 06:53IP: 66.49.219.19 27
dar prezidentę iš Gvatemalos, premjerą iš Barbadoso, o visą seimą iš Seišelų. Bananų Lituano. Dar nepamirškit vėliavą pasikeisti. Vietoj Vyčio, azijietišką drakoną.

Beje, Daukantas rašo, kad, jam išvažiuojant Peterburgan, šių Vyties papuošimų
Ašmenų vartuos dar nebuvo...

A, bajorai?

Komentarų nėra: