2015-07-24

Traukinys jūroje

2015-07-23 (vakar)
Vyriausybė penktadienį (šiandien) rengia pasitarimą, kaip padėti žlungančios valstybės valdomos bendrovės „Lietuvos jūrų laivininkystė“ (LJL) laivų įguloms 
grįžti namo. Bus kalbama ir apie papildomą lėšų skyrimą bendrovei, kad jos jūreiviai galėtų grįžti į Lietuvą.

„Savaime suprantama, vienas iš pagrindinių tikslų yra išspręsti problemą, kad būtų galima kuo greičiau sugrąžinti jūrininkus į Lietuvą, kaip užtikrinti tiek kuro, tiek maisto, tiek vandens tiekima laivams“, - BNS sakė A.Butkevičius.



Vygintas
IP: 188.69.214.15

Susidaro toks įspūdis,jog ši A.Butkevičiaus vyriausybė veikia kaip gerai sureguliuotas "Islamo valstybės"mechanizmas,kad sužlugdyti Lietuvą ir jos gyventojus.Lietuvos piliečiai yra žudomi,deginami,negelbėjami,negydomi,vaikai prievartaujami,valstybės lėšos vagiamos ir už tai niekas neatsako.Pjauna galvas tautai be peilio.Žmonės vėl bėga iš čia kaip Afrikos pabėgėliai.Kas ir kada pasakys "Gana?",kada socdemų vertybės virs moliu,kaip toje "Auksinėje antilopėje"

Koks Siur Prizas:

skelbtasis LJL bankrotas atšaukiamas, jūron plauks "Lietuvos geležinkeliai"!

Gal paskutinį Lietuvos laivyną gelbėti paskatino šiandien dujų laivo krikštamotės

pasieniečių laivo (laivelio?) bortan sudaužytas putojančio vyno butelys
Jūros šventės proga?
Štai ko nepasako mūsų žiniasklaida:

1. Beveik 60-čia procentų valstybinę LJL savo lėšomis Lietuvai gelbėti draudžia neskaitytosios sutarties nuostatos.

2. Todėl, galiu lažintis, SEB bankas suteikė ir suteiks LJL paskolą prastesnėmis sąlygomis, negu tos, kuriomis skolinasi Lietuva.

3. Kai kurios eurozonos valstybės ir kai kurios superįmonės gauna paskolas jau neigiamomis palūkanomis, kokiomis negauna Lietuva, pvz., "Nestle".

4. Šokoladinė "Nestle" gal ir nepirks LJL; - o, tarkim, DFDS ar negauna pinigų dykai (neigiamom palūkanom), už kuriuos VISIŠKAI NE LAISVOSIOS RINKOS SĄLYGOMIS galėtų perpirkti LJL?

Tokie tad jūreivių "Lietuvos geležinkelių" keliai finansų, žinoma, jūroje...

:)




Komentarų nėra: