2014-10-25

Vilnius - ... pavyzdys

34. Teisingumo Šimašius 2014-10-24 23:27 IP: 84.15.186.138 
Vienas iš siūlymų, kaip gelbėti Lietuvos sostinę nuo milžiniškų skolų, – didinti gyventojų pajamų mokestį (GPM). Tokios nuomonės laikosi ir liberalas Remigijus Šimašius. [... kad kažkas, nusipirkęs bulvių lauką, dėl kokio nors aplinkkelio gautų milijonines kompensacijas. Pavyzdžiui, 60 mln. litų.[

Viso labo citatos:

„Vilnius – vienas geriausių pavyzdžių, kaip galima daryti daugybę brangių nesąmonių“, – apie sostinę skandinančias milijardines skolas rėžė ekonomistas Raimondas Kuodis.

„Vilnius yra bankrutavęs, niekam tai ne paslaptis, – teigė Lietuvos banko valdybos pirmininko pavaduotojas. – Visiškai nelogiška, kad kažkas, nusipirkęs bulvių lauką, dėl kokio nors aplinkkelio gautų milijonines kompensacijas. Pavyzdžiui, 60 mln. litų. Ne, šitas žmogus turi gauti kitą bulvių lauką.“

Vienas iš siūlymų, kaip gelbėti Lietuvos sostinę nuo milžiniškų skolų, – didinti gyventojų pajamų mokestį (GPM). Tokios nuomonės laikosi ir liberalas Remigijus Šimašius. Politiko manymu, didinti GPM iki 60 procentų – adekvati ir teisinga sistema.

Ar skaitliuką išjungti nebūtų teisingiau?


Ką tas Vilnius...

32. Zona 2014-10-24 23:25 IP: 84.15.186.138  
Graikija negali išstoti iš euro zonos


„Nordea“ banko ekonomistas Ž.Mauricas sostinę lygino su Graikija, kuri taip pat skęsta skolose ir nedvejodama pagalbos kreipiasi į euro zoną. 

Graikija negali išstoti iš euro zonos kaip ir Vilnius – iš Lietuvos“, – teigė ekonomistas...

Koks čia balvonas?



Komentarų nėra: